O-fest(ivalen) er flyttet til Holttun

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jan 2020

De fleste har sikkert fått det med seg, men greit med litt info allikevel. Årsfesten, eller o-fest(ivalen) som den heter i år, er flyttet fra Åshall til Holttun. For de som ikke vet hvor Holttun er, så ligger lokalet rett før Mørk (følg veien fra Skinmo mot Mørk). Se også dette kartet på Gule Sider.

Vi møtes til en hyggelig og feststemt aften i morgen. Dette skal bli gøy! :-)


0 Kommentar

Årsfest 2020 / O-fest(ival)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jan 2020

Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. I år inviterer vi også festglade o-folk fra Lardal OL og Larvik OK. Blir helt topp å feire en godt gjennomført O-festival sammen med dem. Innbydelsen finner du her. I år blir årsfesten lørdag 25. januar på Åshall, og starter klokken 19:00.


Påmelding senest 19. januar til Per Einar Strøm på SMS 97 55 31 87 eller epost p-eis@sf-nett.no. Betal til kto 2510.07.08933 senest 20. januar (husk å oppgi navn på dem det gjelder).

Pris:

250,- for medlemmer / foreldre til medlemmer
350,- for ikke-medlemmer

Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Vi sees!


0 Kommentar

Danmarkstur 13.-15. mars 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Des 2019

Nå er det klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Påmelding kan gjøres til Roger på mobil 91 52 29 64 eller epost roger@lysnes.net. Påmeldingsfristen er søndag 26. januar. Det er ikke ubegrenset med plasser, men alle bør få plass. Skulle det imidlertid bli for mange påmeldte benyttes prinsippet "førstemann til mølla". Dette er en tur for både enkeltpersoner, par og hele familier, og en av de mest populære turene i O-laget. Om du/dere ikke har vært med før, og lurer på om dette er noe for deg/dere, ta kontakt med Roger - han kan sikkert få overtalt deg/dere til å bli med. :-)

Turen starter fredag 13. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed fra Larvik til Hirtshals. Selve løpene arrangeres lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndag kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.


Er du fortsatt litt usikker, kan du klikke deg inn her for å lese om turen i 2017, og her for å se et utvalg av bilder. Vi håper så mange som mulig blir med. :-)


0 Kommentar

Det blir julenisse og gløgg i år også!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Des 2019


I morgen er det siste tirsdagstrening før jul. Da bør flest mulig komme, for nissen har meldt sin ankomst. "Selv om det er trafikkaos nå, så har jo jeg reinsdyr og slede" sier han. Det er godt å vite at man kan stole på nissen, selv om den vanlige trafikken har problemer.

Det blir orientering i gatene på selve treningen. Så ta med deg hodelykt, refleksfest, kompass og løpesko med godt grep. Kan jo være veldig glatt ute nå. Det blir fellesstart i fire forskjellige løyper fra skolegården kl. 18.15. Oppvarming som vanlig fra kl. 18.

På torsdag i Bøkeskogen skjer det også store ting på treningen. Da kommer nemlig Unni og serverer julegløgg kl. 19 (det blir servert kako m/krem også). Oppmøte som vanlig kl. 18 ved flaggstengene i Bøkeskogen, slik at vi får en god trening før julegløggen.

Vi sees på trening!  :-)


0 Kommentar

Viktig: Vi trenger hjelp til baking i kveld (torsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2019

Allerede neste helg skal vi arrangere julemesse på Hedrum Ungdomsskole. Før den tid skal det bakes - og det skjer i kveld (torsdag 21. november).

På klubbkvelden ble det informert om bakekvelden, men det virket ikke som om det passet for så mange. Informerer derfor en gang til - og håper at mange allikevel kan komme.

Om du ikke har noe veldig viktig å gjøre - så kommer du vel på bakinga? Jeg, Roger, kommer - selv om jeg er MANN. Hørte nemlig at det var lov å smake på deigen. ;-)

Her er litt info om tid, sted etc:

  • Sted: Hedrum Ungdomsskole, Skolekjøkkenet (1. etg i hovedbygget)
  • Tidspunkt: Unni er der fra kl. 15.30 til 21.00. Du kan komme og gå når det passer deg. Selv om du bare kan komme en times tid - så er det god hjelp å få. :-)
  • Hva skal gjøres: Alle deiger er ferdige på forhånd. Vi skal rulle, trykke, klemme, kjevle, steke, prise og pakke.
  • Hva skal du ta meg: Alt utstyr er på plass, men ha på klær du kan bake i (ikke bunad og mørk dress).

Da håper vi på et godt oppmøte i kveld!

Hilsen Unni og Roger :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline