Reiseinformasjon om Danmarksturen 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mar 2019

Nå er det kun et par dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Gå inn på reiseinformasjonen for å finne ut mer om turen. Oppmøtetidspunkt fredag er som vanlig kl. 07 på parkeringa ved terminalbygget for utdeling av billetter. Ta var på disse - de skal nemlig brukes på vei hjem også.

Lørdag og søndag er det o-løp. Lørdag kveld er det fellesmiddag ute på restaurant. Alle fasiliteter i badelandet kan benyttes fritt gjennom hele helgen.

Tar du noen bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten Facebook eller epost (tonje@lysnes.net). Husk at om det er av personer må disse godkjenne bildene.Årsfest 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jan 2019

Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. Innbydelsen finner du her. I år blir årsfesten lørdag 26. januar, og starter klokken 19:00.


Påmelding innen 20. januar ved SMS til 48010844 (May-Britt Skramdal). Ikke-medlemmer betaler kontant ved frammøte.

Pris:

250,- for medlemmer / foreldre til medlemmer
350,- for ikke-medlemmer


Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!Danmarkstur 15.-17. mars 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jan 2019

Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å kontakte enten Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Påmeldingsfristen er søndag 27. januar, så her er det bare å hive seg på! Det er begrensede plasser, så førstemann til mølla. Dette er en tur for hele familien, og en av de mest populære turene i O-laget.

Turen starter fredag 15. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed til Danmark. Løpene er lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndags kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.


Er du fortsatt litt usikker, kan du klikke deg inn her for å lese om turen i 2017, og her for å se et utvalg av bilder.Artig trening på torsdag (OBS: treningen er flyttet)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mai 2018

Slik ser A-løypa ut

OBS: Treningen er flyttet fra Surte til Blåbæråsen. Ta av fra gamle E-18 v/Skinmo mot Mørk. Når du kommer til Holttun kjører du vestover. Treninga er her.

På torsdag blir det trening i kompasskurs og ellers god retningssans. Kartet er ikke det aller beste, og passer derfor godt til å trene på kompasskurs og det å orientere etter høyder og andre "faste" ting i terrenget som for eksempel bekker og skrenter.

Eksempelet over er A-løypa. Der er det mye retningsendring og "rett-på-strekk". Poenget er å orientere mest mulig rett mot posten, og følge med på høydedrag, bekker ol.l. som passeres. Ha god kontroll underveis og vite på forhånd når posten skal dukke opp over neste kolle.

Også C-løypa og N-løypa får utfordringer. De skal også få prøve seg på kompasskurs og til dels vanskelig orientering. Poenget med trening er jo nettopp å trene på noe man kanskje ikke er så god på fra før av.

Så møt opp og prøv nye utfordringer. På denne treningen lærer du sikkert noe nytt.

Hilsen Roger :-)Invitasjon til pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2018

Her er noen ivrige som var med i 2014

Nå er det kun 1 uke til Pinseløpene i Kongsberg som arrangeres 19. - 21. mai i år. I år blir det altså en normal Pinse med 3 løp i Kongsberg. I år får vi også full tilgang til lokalene på den nye skolen samt at avslåing av lys/vifter er mulig. En perfekt Pinse er i anmarsj altså.

Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil ha felles overnatting på Raumyr Skole som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fra Larvik hver dag og bli med på ett eller flere løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Jo flere vi blir - dess triveligere blir det! :-)

Her ser du de som er meldt på fra Hedrum (72 starter pr. 10/5 kl. 23:30): Lørdag Søndag Mandag

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 11. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Tone svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Siden den gamle skolen er revet helt ned og bygget opp igjen, skal vi overnatte i helt nye lokaler. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn, bobil, telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Selve overnattingen på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Mange vil reise oppover allerede fredag kveld.

Vi har kost oss i Kongsberg i pinsa i mange år nå. Du kan jo ta en titt på hva som hendte i 2014 og 2012. Klarer vi å få over 100 starter totalt i år mon tro? Det hadde vært veldig hyggelig. Uansett så blir dette en salig blanding av medlemmer i alle aldere, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

For mer informasjon klikk på lenkene under:


Dette bør du ta med deg på løpene:

 • Campingstol
 • Penger til kiosk
 • Niste
 • Drikke
 • EKT-brikke
 • Kompass
 • Løpstøy Skift
 • Annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte i gymsal:

 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Mat
 • Drikke
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Såpe
 • Kjølebag
 • Grill (om du har)
 • Grillmat
 • Campingbord og stol
 • Annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang på garderobe/dusj på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg. :-)Levert av IdrettenOnline