Åpne treninger for alle

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Nov 2020

Det er nå opprettet en side hvor vi vil legge ut en oversikt over de åpne treningene vi til enhver tid har ute. Foreløpig vil du finne én trening på listen. Hvor mange (eller hvor få) det vil bli framover - avhenger av interessen.

Så om du tar turen, legg gjerne igjen en kommentar på denne siden (eller i vår Facebook-gruppe). Anders Kristian har sikkert lyst til å høre fra dem som har tatt turen ut.

Dette er et gratis opplegg også for løpere fra andre klubber. Så om du møter flere ute i skogen, eller på parkeringa, husk smittevernregler.

Du finner siden fra toppmenyen Aktiviteter / treninger - Åpne treninger. Eller så kan du klikke her.

Lykke til med trening!


0 Kommentar

Treningene avlyst inntil videre

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Nov 2020


Etter den siste anbefalingen fra Larvik kommune i forbindelse med covid-19, har styret besluttet at de organiserte treningene på tirsdager og torsdager avlyses fram til kommunen kommer med ny informasjon.


Vi oppfordrer samtidig til å opprettholde treningen på eget initiativ, for eksempel innen husstanden eller sammen med noen få faste treningsvenner.


Vi håper situasjonen endrer seg raskt til det bedre, slik at vi kan starte opp treningene igjen om ikke så lenge.


Lykke til med egentrening fram til vi møtes igjen!


Hilsen styret

0 Kommentar

Resultater klubbmesterskapet 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Okt 2020

Alltid litt å pusle med på arena :-)Det ble et meget vellykket klubbmesterskap. Skulle man sette fingeren på noe, så måtte det vel være antall fremmøtte. Vi kunne absolutt vært flere, men vi som var der koste oss. En stor takk til Anders Kristian som ordnet det hele med løyper og alt. Og litt hjelp av Martin fikk han også. 🙂

Resultatene, samt Livelox, ligger på nettet og finnes her:

Også i år ble det kåret verdige klubbmester. Hele listen finner du under (samt noen bilder etter det). Se også vår Facebookgruppe.


Klubbmestere SPRINT
D 13-14Annika van Raaij
D 40-Torill Hynne Fjære
D 50-Tone Sølie Lysnes
H 17-20Viljan van Raaij
H 21-Ludvig Johnsen
H 40-Jørgen Fjære
H 50-Tom Aasrum
H 65-Per Dag Nordkvelde
H 70-Martin Nauf
H 80-Magnar Reppesgård

  

Klubbmestere MELLOM
D 13-14Annika van Raaij
D 21-Pernille Nauf Borgersen
D 40-Kari Reppesgård Lie
D 50-Tone Sølie Lysnes
H 17-20Viljan van Raaij
H 21-Ludvig Johnsen
H 40-Jørgen Fjære
H 50-Tom Aasrum
H 65-Per Dag Nordkvelde
H 70-Martin Nauf
H 80-Magnar Reppesgård


Datasjefen har alt under kontroll ;-) 

Torill er straks klar for god innsats i løypa

 

 

Atle i farta

 
Henrik har nettopp startet på innspurten. Springer faktisk så raskt at han blir uklar...

 


Tone har god kontroll mot sistepost

 

0 Kommentar

Varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien 3. januar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Okt 2020

Jeg går helt surr jeg... Vi har også i år fått tilbud om å gjennomføre varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien i Sandefjord (butikken Anne jobber i). Det er nå 2 år siden sist vi var der - og slik jeg husker det så var dette en dugnad i Hedrum o-lag sin ånd. Vi var sammen hele tiden - og spiste pølser sammen. 😃

For å kunne takke ja til jobben må vi være minst 20 personer over 16 år. Vi starter kl. 09 og er ferdig ca 6 timer senere. Jo flere vi blir - jo raskere går det. Datoen er søndag 3. januar.

Dette er jo gode penger til klubben, så jeg håper det melder seg minst 20. Noen har sagt ifra allerede, men vi trenger mange fler.

Si ifra så raskt som mulig til meg (91 52 29 64 / roger@lysnes.net). Vi har kun få dager på oss til å melde ifra om vi ønsker å ta oppdraget eller ikke. Vi sees!

Hilsen "sjefen" 😎Oi, såååå liten skrift det var...

 
0 Kommentar

En flott start på vintertreningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Okt 2020


En blid innegjeng etter første harde runde med øvelser (én har ikke gitt alt ser det ut til) Det ble en flott start på vintertreninga. Espen kjørte et knallhardt opplegg med intervaller ute, og Anders Kristian fortsatte like hardt med styrkeøvelser inne. Man kunne kjenne det skikkelig at kroppen hadde godt av dette (les: vi ble slitne).


Vi var imidlertid ikke 30 stykker på treningen slik vi var før, men det er ingen grunn til å henge med nebbet av den grunn. Corona eller ikke - vi hadde det kjempebra på trening! 😃👍


Vi begynte med 7 ivrige HOL'ere ute, og økte med 2 på styrketreningen inne. Kan vi klare å bli minst 10 stykker neste tirsdag tro? Det er jo veldig lett å få til. Det eneste som skal til er at flere tar turen til treninga. 😉

I morra er det noen ivrige som blir med på Vinter-Jukola. Det er et uhøytidelig o-løp (trening), hvor det er deltakelse fra både gamle Vestfold og gamle Telemark.

Vi sees ihvertfall på søndag på klubbmesterskapet i sprint og mellomdistanse (du har vel ikke glemt å melde deg på...). 😊Utrolig at vi kan smile så bredt etter en så hard intervalløkt :-)

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline