Årsfest 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jan 2019

Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. Innbydelsen finner du her. I år blir årsfesten lørdag 26. januar, og starter klokken 19:00.


Påmelding innen 20. januar ved SMS til 48010844 (May-Britt Skramdal). Ikke-medlemmer betaler kontant ved frammøte.

Pris:

250,- for medlemmer / foreldre til medlemmer
350,- for ikke-medlemmer


Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!Danmarkstur 15.-17. mars 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jan 2019

Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å kontakte enten Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Påmeldingsfristen er søndag 27. januar, så her er det bare å hive seg på! Det er begrensede plasser, så førstemann til mølla. Dette er en tur for hele familien, og en av de mest populære turene i O-laget.

Turen starter fredag 15. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed til Danmark. Løpene er lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndags kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.


Er du fortsatt litt usikker, kan du klikke deg inn her for å lese om turen i 2017, og her for å se et utvalg av bilder.Artig trening på torsdag (OBS: treningen er flyttet)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mai 2018

Slik ser A-løypa ut

OBS: Treningen er flyttet fra Surte til Blåbæråsen. Ta av fra gamle E-18 v/Skinmo mot Mørk. Når du kommer til Holttun kjører du vestover. Treninga er her.

På torsdag blir det trening i kompasskurs og ellers god retningssans. Kartet er ikke det aller beste, og passer derfor godt til å trene på kompasskurs og det å orientere etter høyder og andre "faste" ting i terrenget som for eksempel bekker og skrenter.

Eksempelet over er A-løypa. Der er det mye retningsendring og "rett-på-strekk". Poenget er å orientere mest mulig rett mot posten, og følge med på høydedrag, bekker ol.l. som passeres. Ha god kontroll underveis og vite på forhånd når posten skal dukke opp over neste kolle.

Også C-løypa og N-løypa får utfordringer. De skal også få prøve seg på kompasskurs og til dels vanskelig orientering. Poenget med trening er jo nettopp å trene på noe man kanskje ikke er så god på fra før av.

Så møt opp og prøv nye utfordringer. På denne treningen lærer du sikkert noe nytt.

Hilsen Roger :-)Invitasjon til pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2018

Her er noen ivrige som var med i 2014

Nå er det kun 1 uke til Pinseløpene i Kongsberg som arrangeres 19. - 21. mai i år. I år blir det altså en normal Pinse med 3 løp i Kongsberg. I år får vi også full tilgang til lokalene på den nye skolen samt at avslåing av lys/vifter er mulig. En perfekt Pinse er i anmarsj altså.

Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil ha felles overnatting på Raumyr Skole som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fra Larvik hver dag og bli med på ett eller flere løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Jo flere vi blir - dess triveligere blir det! :-)

Her ser du de som er meldt på fra Hedrum (72 starter pr. 10/5 kl. 23:30): Lørdag Søndag Mandag

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 11. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Tone svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Siden den gamle skolen er revet helt ned og bygget opp igjen, skal vi overnatte i helt nye lokaler. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn, bobil, telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Selve overnattingen på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Mange vil reise oppover allerede fredag kveld.

Vi har kost oss i Kongsberg i pinsa i mange år nå. Du kan jo ta en titt på hva som hendte i 2014 og 2012. Klarer vi å få over 100 starter totalt i år mon tro? Det hadde vært veldig hyggelig. Uansett så blir dette en salig blanding av medlemmer i alle aldere, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

For mer informasjon klikk på lenkene under:


Dette bør du ta med deg på løpene:

 • Campingstol
 • Penger til kiosk
 • Niste
 • Drikke
 • EKT-brikke
 • Kompass
 • Løpstøy Skift
 • Annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte i gymsal:

 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Mat
 • Drikke
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Såpe
 • Kjølebag
 • Grill (om du har)
 • Grillmat
 • Campingbord og stol
 • Annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang på garderobe/dusj på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg. :-)Sindre vant begge dager på Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Apr 2018

En fornøyd kar etter godt gjennomført løp

I helgen ble to av de største løpene i Norge arrangert, nemlig Norwegian Spring som består av Vårspretten og Solrenningen. Disse løpene hadde til sammen ca 2500 startende løpere. Vanligvis arrangeres også Vårstafetten for de yngste på lørdag, men pga mye snø ble det endringer i programmet. Arrangøren måtte flytte til et helt nytt kart og arena, samt at Vårstafetten måtte utgå. Det ble allikevel et glimrende arrangement i årets første skikkelig gode vårvær.

Fra Hedrum var vi ikke så mange som stilte til start, 7 på lørdag og 9 på søndag. Selv om enkelte syntes det var veldig kupert, spesielt på lørdag, var det artig å få orientert skikkelig i snøfritt terreng.

Sindre stilte i klasse H 19-20E begge dager. Han har jo trent meget godt de siste årene og nå begynner det virkelig å gi resultater. Han var ikke snauere enn at han likeså godt vant begge dager! På lørdag vant han med 1m 17s og på søndag vant han med 19 sekunder. Dette er en utrolig bra prestasjon. Vi har virkelig fått en VINNER i Hedrum O-lag!

Det som er flott med Sindre er at han har et pragmatisk forhold til prestasjonene i løypa. Han er fornøyd når han kommer høyt opp på resultatlistene, samtidig er han klar over hvor han har tapt tid og hvor han kan bli enda bedre. Det blir spennende å se hvor langt han kan komme.

Vi hadde også andre gode resultater. På lørdag kom Viljan på en flott 4. plass og var kun ETT sekund fra 3. plassen (det var hele 39 med i klassen). Ser man på strekktidene så lå han på 18. plass etter første post. Utover i løpet gikk han imidlertid opp mange plasser og lå på 3. plass da han stemplet på siste post, 3 sekunder foran han som lå på 4. plass. Du vet jo hva som skjedde Viljan, så det er bare å begynne med spurt-trening. Kanskje du kan få noen tips av Henrik. 😉 Henrik hadde nemlig beste spurttid i klassen.

Vi som var med i år gleder oss allerede til neste år. Håper det blir flere med fra Hedrum da.

Sportslig hilsen Roger-)
Levert av IdrettenOnline