O-ringen 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2019

I 2020 er O-ringen i Uppsala (oringen.se). Det er flere fra HOL som tenker på å reise for å bo på campingen denne gangen også. For å få strømplasser på campingen og kunne stå samlet må vi melde oss på før første påmeldingsfrist. De som vil være med sender følgende informasjon til Katrine (katrine.v.raaij krøllalfa gmail.com) før 15. oktober:

 

  • Navn på alle som skal være med
  • Om du skal ha plass på campen, og om den skal være med strøm (det har gått rykter om at strømplasser og ikke-strøm-plasser vil bli blandet, men det vet vi ikke enda, i utgangspunktet vil nok de fleste ønske å stå på strømplasser)
  • Hvilken klasse man skal løpe i (her finnes informasjon om klasser, de fleste melder seg på 5-dagers: http://oringen.se/213/uppsala-2020/tavling/vara-tavlingar.html) - spør f.eks. Tone eller Katrine hvis du er usikker
  • Om du trenger leiebrikke (det brukes SportIdent-brikker, ikke de samme som vi vanligvis bruker)

Bli med, da vel!

 


0 Kommentar

Kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Sep 2019

Mandag 16.sept kl 18.00  har vi kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs. Oppmøtested parkeringa på Fagerliskolen! Alle som vil lære om orientering er velkommen. Det gjør ingenting om ikke du kunne være med første dagen. Du vil ha nytte av kurset uansett.

Velkommen!

Vil bare samtidig minne om at selv om nybegynnerkurset er på mandager, er Hedrum-Olag treninger på tirsdager og torsdager.

mvh Torill

Invitasjon nybegynnerkurs 16 sept 2019.pdf


0 Kommentar

Invitasjon til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sep

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2019

Hedrum Orienteringslag inviterer til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sept kl 18-19.30 på Fagerli. Oppmøte Vestmarkaveien, ved undergangen til gamle E18. Her vil du lære hva orientering er samt få prøve på din første o-løype.

Invitasjonen:

Invitasjon nybegynnerkurs 2019.pdf


0 Kommentar

Sindre og Viljan ble Kretsmestere i klasse H17 i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Aug 2019

Det ble en sterk 1. plass for Sindre og Viljan i H17 i dag. Med det ble de også kretsmestere.

I dag arrangerte Larvik OK KM i sprintstafett. Dette er en stafett som går over 4 sprint-etapper og hvor man kan være 2 eller 3 på laget (1 eller 2 må løpe 2 etapper). Vi stilte med 7 lag (1 var kombinasjonslag med Larvik OK).

Det var en tett og oversiktlig arena hvor mye skjedde. I sprint går jo alt raskt, og 82 lag skaper liv på arena. De som hadde møtt for å se på fikk mye underholdning.

Sindre og Viljan hadde følgende etapper (1:Sindre, 2:Viljan, 3:Sindre, 4:Viljan). Da alle 4 etappene var gjennomført kom de i mål hele 1 minutt og 42 sekunder foran neste lag som var OTO. Begge 2 var godt fornøyde. De måtte derfor klatre til topp på pallen 2 ganger, første gang for at de vant klassen total og andre gangen for at de ble kretsmestere.

Ellers fikk Roger, Espen og Martin en flott 2. plass i klasse H50. De ble beste lag fra Vestfold, men i denne klassen kåres det ikke kretsmestere. De var imidlertid veldig fornøyde med å komme nest øverst på pallen.

De andre lagene kom lengre ned på resultatlistene, men innsatsen var det ikke noe å si på. Alle jeg snakket med var fornøyde med løpet sitt. Alt i alt ble dette en flott dag for alle frammøtte.

Regor 😊


0 Kommentar

Sørlandsgaloppen og O-festivalen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Jun 2019

To store O-løp, ene er forbi og det andre er til helgen. Det har kanskje flere merket på kroppen allerede? Jeg syns vi var en del som møtte opp på løpet i helgen, cirka 10 personer hver dag.

Resultater:
DAG 1
DAG 2
DAG 3

Kjempebra innsats til alle som var med!


Men nå, nå er det tid for O-festivalen! Dette kommer til å bli kjempebra! Vi i Hedrum har jo dugnadsarbeid i blodet, bare se hva vi har fått til opp gjennom årene med blant annet Lågendalsmarkedet. 

Hvis du har fått en oppgave, men usikker på hva som skal gjøres, ta kontakt med din nærmeste leder.

Har du ingen oppgave, men lyst til å hjelpe? SUPERT! Da er det bare å kontakte Tone Sølie Lysnes på tlf 977 00 538. Vi trenger all den hjelpen vi kan få


Værgudene er med oss! Se på dette været da. Gjett om vi gleder oss til helgen kommer, og alle ivrige løpere kommer igang. Per nå er det 5301 påmeldte totalt på alle tre dagene. Gå inn på hjemmesiden til O-festivalen HER for mer info


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline